Jan Chris de Nooijer (voorzitter): HET KOMT ER NIET VANZELF!

10-5-2019 Vereniging

Jan Chris de Nooijer (voorzitter): HET KOMT ER NIET VANZELF!
"seniorlid en ouder van jeugdleden (van A tot bosuiltjes!!): 
We hebben jou nodig voor: een nieuw veld 7 en een zaalhockeyhal op Hurley!!

Wij vragen jullie met ons mee te doen met de financiering van ons plan om veld 7 om te zetten naar een (semi-)waterveld en de aanschaf van een semi permanente zaalhockeyhal op Hurley. 

Op dinsdag 14 mei, 20.00 uur op Hurley is er een informatie avond, zodat we je de details kunnen uitleggen. Kom!!

VELD 7 
Op dit moment is veld 7, tot veler verdriet, nog een zandveld. Het veld is aan zijn technisch einde.Het behoeft geen verdere uitleg dat we met z’n allen, zowel jeugd als senioren, dit graag zouden wijzigen naar een (semi-)waterveld,

BLAASHAL 
Zaalhockey is populair en groeit de afgelopen jaren jaarlijks met 10-15%. Het tekort aan hallen, waardoor iedereen op verschillende momenten in verschillende hallen traint. 
Ook voor de gezelligheid en betrokkenheid zouden wij graag willen dat leden, ouders, bestuur, staf en trainers rond de trainingen en wedstrijden gelegenheid hebben elkaar te spreken op de eigen club, net als bij veldhockey.     

Kortom: wij willen graag een eigen zaalhockey blaashal op Hurley. 

Het bestuur gelooft dat als we de wensen combineren in een financieel plan we beide plannen in een keer kunnen uitvoeren. Een groot onderdeel van dit plan ligt echter bij de leden en ouders van leden. Van hen vragen we een (obligatie) lening om een deel te financieren

OBLIGATIEPLAN 
Om deze plannen te financieren is geld nodig. Geld dat wij als club niet zomaar hebben liggen. Daarom wordt er gezocht naar extra mogelijkheden en het uitgeven van obligaties aan (ouders van) leden kan er daar een van zijn. Bovendien kan dit, in deze tijden van lage spaarrente, voor de leden ook financieel aantrekkelijk zijn. 

We vertellen jullie 14 mei, vanaf 20:00u op Hurley, graag meer over de achtergrond van deze plannen en het obligatieplan. Dus wees welkom allemaal!


Het Bestuur