Let op, A10 afgesloten in mei en juni (uur vertraging)

15-5-2019 Vereniging

De gemeente waarschuwt ons voor de vele wegwerkzaamheden dit weekend. De A10 zuid (zuidbaan) is afgesloten, op de Beneluxbaan zijn werkzaamheden en ook o.a. tram 5 rijdt afwijkend. De gemeente voorspelt een uur vertraging om op Hurley te komen. Als je kunt kom dan zoveel mogelijk op de fiets.


Van de gemeente:


Graag informeren wij u over vijf aanstaande weekendafsluitingen van de A4 vanaf knooppunt Badhoevedorp en A10 Zuid in de richting Utrecht, als ook de spoorverbinding Amsterdam Zuid-Schiphol in de periode mei-juni aanstaande. De aanleiding hiervoor zijn werkzaamheden aan de weg, het spoor en station Amsterdam Zuid in het kader van het project Zuidasdok.

In de bijlage treft u een flyer over de weekendafsluitingen, een overzicht van alle afsluitingen van de weg en het openbaar vervoer in de periode mei-juni en een kaart met de omleidingsroutes aan. Op de website van Zuidas is een animatie over de weekendafsluitingen te vinden waarin alles duidelijk wordt uitgelegd.

 

Daarnaast vindt u meer projectinformatie, als ook actueel nieuws over de bouwwerkzaamheden op: zuidas.nl, Facebook (facebook.com/zuidas) en Twitter (@zuidasamsterdam). 

 

Hoop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.Bijlage

Gerelateerd nieuws: Vereniging