Succes Friday master class gevierd

23-4-2019 Jeugd

Succes Friday Master Class gevierd

Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met de vrijdagmiddag training voor breedte teams. Dit jaar hebben we hier een enorme kwaliteitsimpuls aan weten te geven: de trainingen zijn gericht op ’skills’, worden gegeven op het waterveld, omlijst door muziek en met een duidelijk inhoudelijk plan gericht op ontwikkeling van de spelers/speelsters. 

Vorige week hebben we het succes van deze nieuwe vrijdagmiddag training, die nu "Friday Master Class” heet, gevierd met een extra kickboks les en een 
borrel met de trainers, spelers/speelsters en de ouders. De inhoud van de trainingen en de hele opzet van de Friday Master Class verandering wordt wekelijks verzorgd door Technisch Coördinator Breedte Bengt Schuitemaker en door 
Loek Snijders. De organisatie er omheen ligt in handen van Mariëlle Bierens de Haan en Mariette Greve. Dank en complimenten!


De Friday Master Class wordt gegeven door onze beste trainers/spelers van oa H1 (Kenny Bain, Casper van Loon en Lex Tump), JA1 (Indra Aerts, Lucas Zwerver, Jake Raben) en JA2 (Lucas Keetell, Ivar Braun), JB1 (Pepijn Wasser) en onze trainers van de toplijn: Edmar Verheij, Wouter Bellemakers, Tijmen Rolink en Peter Hortulanus als Technisch Manager Jeugd.Tot slot wil ik graag vermelden dat de Friday Master Class niet mogelijk is zonder extra financiële middelen, gecreëerd door de Jeugd Premium Partners die we daar hartelijk voor willen danken. En ook dank aan de sponsor van de Osaka trui van de trainers met het speciaal voor de Friday Master Class ontworpen logo. 

Wij gaan graag verder op deze ingeslagen weg!

Bestuur Jeugd Hurley
Hanna WintzenGerelateerd nieuws: Jeugd