Informatie avonden 7 & 14 mei m.b.t. blaashal en veld 7

23-4-2019 Vereniging

Belangrijk! 7 en 14 mei obligatieplan informatie avonden voor blaashal en veld 7

Beste leden en ouders van jeugdleden, 

BLAASHAL 
Zaalhockey is populair en groeit de afgelopen jaren jaarlijks met 10-15%. Ook in de regio Amsterdam zijn steeds meer clubs gaan zaalhockeyen, en dat geldt ook voor Hurley. Zowel voor jeugd als senioren zien wij zaalhockey als een mooie aanvulling op de hockey opleiding die de technische vaardigheden van zowel de lijn- als de breedteteams op een hoger plan brengt

In de regio Amsterdam is er een groot en structureel tekort aan zaalcapaciteit. Door de toename van (zaal)clubs krijgen wij als Hurley jaarlijks minder uren terwijl de behoefte juist groeit. Daardoor moeten wij de teams voor trainingen steeds her en der onder brengen, en trainers en spelers/speelsters daar zien te krijgen. De tijdstippen van de trainingen verschillen steeds waardoor er geen vaste rijpooltjes te maken zijn.
 
Ook voor de gezelligheid en betrokkenheid zouden wij graag willen dat leden, ouders, bestuur, staf en trainers rond de trainingen en wedstrijden gelegenheid hebben elkaar te spreken, net als bij veldhockey.     

Kortom: wij willen graag een eigen blaashal op Hurley. 

VELD 7 
Tegelijkertijd is er een andere doorn in het oog van veel leden: veld 7 is een zandveld. Het behoeft geen verdere uitleg dat we met z’n allen, zowel jeugd als senioren, dit graag zouden wijzigen naar een (semi-)waterveld. 

OBLIGATIEPLAN 
Om deze plannen te financieren is geld nodig. Geld dat wij als club niet zomaar hebben liggen. Daarom wordt er gezocht naar extra mogelijkheden en het uitgeven van obligaties aan (ouders van) leden kan er daar een van zijn. Bovendien kan dit, in deze tijden van lage spaarrente, voor de leden ook financieel aantrekkelijk zijn. 

We vertellen jullie 7 en 14 mei, vanaf 20:00u op Hurley, graag meer over de achtergrond van deze plannen en het obligatieplan. Dus wees welkom allemaal!

Het Bestuur