Gezocht, Oranje ambassadeur

9-4-2019 Algemeen

Beste Hurleyanen,

Naast dat Hurley op zoek is naar nieuwe commissieleden, zijn we ook op zoek naar een ander soort vrijwilliger: De Oranje Ambassadeur!

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de internationale strijd in de gloednieuwe FIH Pro League draait inmiddels op volle toeren! Tussen maart en juni spelen de Oranje Dames en Oranje Heren in totaal 15 thuiswedstrijden in diverse stadions verspreid over het land: Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Amsterdam.

Tijdens de wedstrijden zorgen we voor de ultieme OranjeHockey-beleving, van spectaculaire duels tot leuke activiteiten op het complex en een spetterend OranjeHockey Feest na afloop. De competitie mondt uit in de Grand Final waar de beste vier teams aan meedoen. Alle informatie over de competitie is te vinden op de 
FIH Pro League website 


Gezocht: Oranje ambassadeurs

De energie, passie en inzet van de WK ambassadeurs maakten het WK in 2014 een groot succes. Het concept van de WK ambassadeur wil de KNHB graag nieuw leven inblazen en uitbreiden naar de ‘Oranje ambassadeur’.

De ambassadeur is binnen de vereniging het aanspreekpunt van de KNHB over alles wat met de 
Oranje elftallen te maken heeft. Vanuit de KNHB kunnen wij bij deze ambassadeur informatie aanleveren. De ambassadeur is als eerste op de hoogte van de evenementen en (verenigings)acties rondom de Oranje Dames en Oranje Heren.

Hij of zij kan de KNHB vervolgens helpen met de promotie van evenementen en de opzet van Oranje-activiteiten binnen Hurley. De komende periode gaat het om de thuiswedstrijden en de Grand 
Final van de FIH Pro League, maar we zullen de Oranje ambassadeur bijvoorbeeld ook inschakelen bij grote internationale toernooien zoals een EK of WK.


Profiel Oranje ambassadeur

De KNHB is op zoek naar iemand die midden in de verenging staat. Die weet wat er speelt binnen de club, makkelijk aanspreekbaar is en de juiste mensen kent om dingen in gang te zetten. Maar boven alles moet deze persoon een 
OranjeHockey-hart hebben. De Oranje ambassadeur houdt van organiseren, neemt initiatief en vindt het leuk om, samen met de KNHB, het Oranje-vuur aan te wakkeren bij de fans.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar
 [email protected]