Train met Hoofdklasse-spelers Daan Dekker & Siem Schoenaker

30-3-2019 Adverteerder

Train met Hoofdklasse-spelers Daan Dekker & Siem Schoenaker!
Het is alweer bijna meivakantie. Tijdens de SportWays dagkampen op Hurley kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-spelers! Daan Dekker zal langskomen op het dagkamp van 24 april t/m 26 april en Siem Schoenaker verwelkomen we op het dagkamp van 29 april t/m 1 mei 2019. Dat wordt te gek!

Daan speelt elke zondag voor Almere Heren 1, zit in Jong Oranje en het Nederlands zaalteam. Deze verdediger is gespecialiseerd in 1 tegen 1 en staat te trappelen om met jullie het veld op te gaan. Siem komt wekelijks in actie voor HGC Heren 1 en is de koning van de trucjes, vooral in de lucht! Hij is een technische middenvelder die ook bij Jong Oranje heeft gespeeld.

Je kunt onze Toppers alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Daan of Siem op het veld staan? Meld je snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/hurley?utm_source=club&utm_medium=Hurley&utm_campaign=Q1_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – voordat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Kom trainen met Daan Dekker & Siem Schoenaker

Gerelateerd nieuws: Adverteerder