Op hockeykamp in de zomer: 50% korting!

Op hockeykamp in de zomer: 50% korting!
Wij hebben ee


LEES VERDER

Hurley hockeykampen 2019

Beste ouders/kids uit de E, D en C jeugd,
<


LEES VERDER

Train met Steijn van Heijningen en Felice Albers!

Train met Hoofdklasse-spelers Steijn van Heijningen & Felice Albers!


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Hockeykampen in de zomer op Hurley!
In de zomervakant


LEES VERDER

Sportways kampen op Hurley

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één k


LEES VERDER
 

OranjeHockey feest tijdens de Pro League

28-3-2019 Algemeen

Kom naar het OranjeHockey feest tijdens de FIH Pro League
 
De Oranje Heren & Oranje Dames spelen van maart t/m juni 2019 spelen de nieuwe landencompetitie, FIH Pro League, op vijf locaties in Nederland!
De FIH Pro League is een internationale competitie waaraan negen van de beste landen ter wereld meedoen. De beste vier teams in de competitie plaatsen zich voor de Grand Final, die van 27 t/m 30 juni wordt gespeeld in het Wagener Stadion in Amsterdam. Deze nieuwe landencompetitie komt onder andere in plaats van de Champions Trophy en de Hockey World League en is komend jaar een van de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen.
 
De wedstrijden in de FIH Pro League worden gespeeld in Amsterdam (Wagener Stadion), Den Bosch (HC ’s-Hertogenbosch), Eindhoven (HC Oranje-Rood), Rotterdam (HC Rotterdam) en Utrecht (SV Kampong Hockey). Alle informatie over de landencompetitie, zoals deelnemende teams, uitslagen, standen, locaties en tijden is te vinden op www.fihproleague.nl. 
 
Kaartjes voor de wedstrijden zijn te koop via www.fihproleague.nl/tickets. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 12,50. Kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 7,50 per kaartje.
 
Vergeet je stick niet mee te nemen om aan je skills te werken in het Hockey Skills Park en in de rust op het veld te pielen. Na afloop van de wedstrijd delen de spelers van Oranje handtekeningen uit en kan je met je favoriete spelers op de foto. De wedstrijd wordt afgesloten met een echt Oranje hockeyfeest met DJ in het clubhuis!