Hurley D1- Almere D1, 4 april, 20:30 halve finale Goldcup

4-4-2019 Tophockey Dames 1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Vanavond betreedt Dames 1 om 20:30 het hoofdveld voor de halve finale in de Goldcup. Eerder werd gespeeld tegen Rood-Wit (0-7), Bloemendaal (0-0, winst na shoot-outs) en Were Di (1-4).

Blessures

De nieuwe coach Patrick Bakker heeft echter te maken met een gehandicapt team dankzij de vele blessures. Roos Drost (ex-international) viel het begin van het seizoen al uit en de ziekenboeg is verder uitgebreid met Laura van Heugten, Renske Siersema, Floor Ouwerling en ons eigen Hurley talent Daantje de Kruijff. Vanmorgen vroeg bleek ook onze spits Senna Bombach nog niet voldoende hersteld om te kunnen spelen.

Hurley MA1

Gelukkig beschikt Hurley ook over een talentvolle MA1. Leuk dat Fleur Loomans, Femke van Weldam en Anne Ebeling een kans krijgen op het hoogste niveau dat Hurley te bieden heeft.

Almere D1

De tegenstander, Dames 1 van Almere kampt ook zo met problemen. Zoals eerder te lezen was op hockey.nl, is door tegenvallende resultaten (Almere D1 staat laatste in de Promotieklasse) in onderling overleg besloten een andere coach aan te stellen. Belangrijk voor Almere is handhaving in de Promotieklasse. Dat neemt niet weg dat ze alles op alles zullen zetten om de finale van de Goldcup te halen.

We gaan het vanavond zien. Kom lekker kijken naar deze spannende pot. En moedig de dames natuurlijk uit volle borst aan.


Hurley D1 - Almere D1

THC Hurley

Donderdag 4 april 20:30 

Rabo Hoofdveld