Nationale sportkampen op Hurley

18-2-2019 Adverteerder

Gratis stick bij een 5-daags zomerhockeykamp! – Nationale Sportkampen

Yes! Ook dit jaar kan jij weer op kamp op Hurley! In de mei- en zomervakantie hoef jij niet stil te zitten want je kan de hele dag bij ons hockeyen! Ook voor de Sport&Spellers (4-7 jaar) zijn er weer volop mogelijkheden.


Data

Meivakantie: 2 t/m 3 mei 2019

Zomervakantie: 18-19 juli, 5 t/m 9 augustus en 15 t/m 16 augustus 2019


Clinicdagen in de meivakantie

Tijdens de kampen en clinicdagen ga jij heel veel hockeyen, maar heb jij ook super veel plezier. Meld je voor 1 maart aan voor één of meerdere clinicdagen in de meivakantie en profiteer van minimaal €15,- korting per clinicdag. 


Meld je voor 1 april aan voor een 5-daags zomerhockeykamp van 5-9 augustus en kies jouw gratis The Indian Maharadja stick t.w.v. maximaal €170,-. Je kan maar liefst kiezen uit maar liefst 26 verschillende sticks. Op=op dus wees er snel bij!


Aanmelden of alle informatie op www.hockeykampen.com


Ook interessant:

Train met Thijs van Dam en 8 andere internationals!
Op 23 februari starten wij de tweede helft van het veldseizoen met maar liefst 9 internationals in Laren, kom jij ook langs? Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen. Kan jij niet? Op 22 april is de herkansing in Rotterdam!. 


Een jaar onbeperkt op hockeykamp!

Ga jij meer dan één keer per jaar op kamp, dan is dit abonnement op de Nationale Sportkampen al snel super voordelig. Vanaf slechts 439 euro ben je abonnee. Als jij bijvoorbeeld één meikamp en één zomerkamp aan een hockeykamp meedoet, bespaar je al 100 euro! Boek hier...


Speel jij subtopklasse of hoger?!(10- 16 jaar)
Op het Advanced Tophockeykamp leer je de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en zijn er nog veel meer uitdagende hockeyactiviteiten. Deze meivakantie op Schaerweijde (Zeist) en in de zomer op Laren, ook mogelijk met overnachting! Alle informatie


Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden

Gerelateerd nieuws: Adverteerder