Hurley zoekt met spoed vrijwilligers voor Nederland-Ierland op Hurley

8-11-2018 Clubfaciliteiten, -evenementen & -toernooien

 Maandagavond 19 november aanstaande spelen om 19.00u de Nederlandse mannen tegen Ierland bij ons op de club! Hurley heeft de eer deze oefenwedstrijd samen met de KNHB te mogen organiseren. Er zijn op dit moment al meer dan 1.000 kaartjes verkocht en we gaan een gaaf evenement neerzetten op onze club.

Wel hebben we nog wel één en ander te doen en daar hebben wij alle hulp bij nodig, zeker die van Hurleyanen!

De Jeugdcommissie benadert de ballenjongens en -meisjes, de vlaggendragers en de kinderen die meelopen in de line-up.

Voor diverse andere taken zoeken we met spoed (Hurley) vrijwilligers. Ben je beschikbaar vanaf 15:00, 16:00, 17:00 of wellicht de hele dag, alles is welkom.
 

Denk aan taken als ticket- en ingangscontrole, de uitgifte van goodies voor en na de wedstrijd, het plaatsen van hekken, het regelen van het verkeer, het parkeerbeheer, de op- en afbouw van het terrein, de coördinatie van de jeugdvrijwilligers etc.

In het kader van vele handen maken licht werk, zoeken we zo’n 40 vrijwilligers die allemaal een stukje willen oppakken op de dag zelf of eventueel de dagen ervoor of erna.

Mocht je het dus leuk vinden om te helpen bij het neerzetten en in goede banen leiden van deze hockeyinterland, stuur dan aan een mailtje naar  [email protected] of bel met Nico Wieringa, 06 466 172 33, hét aanspreekpunt binnen de club m.b.t. vrijwilligers voor de interland.

Meld je aan om dit bijzondere evenement tot een succes te maken. Zo vaak komt immers een interland niet voor op Hurley. 

Uiteraard krijg je een vrijkaartje voor de wedstrijd!

Heel veel dank alvast voor je hulp!!