Het begin is er...de nieuwe Hurley trainingsoutfit

4-10-2018 Vereniging

Beste Hurleyanen,

Het begin is er! JaWa Sport heeft een eerste kleine voorraad van de nieuwe Hurley Osaka trainingspakken en truien (vest met hoody en een trui met ronde hals). Deze zijn bestemd voor individuele verkopen en sponsoren die een team willen sponsoren.

Dus als je een team wilt sponsoren dan kan je bij JaWa Sport langs en in overleg met hen pasmaten meenemen. Bij een sponsor aanvraag zal JaWa Sport een bestelformulier en de bijbehorende offerte sturen. Zorg dat je het logo in een correct bestand (eps) ontvangen hebt van de sponsor. Dan kan JaWa Sport het logo controleren bij de drukker voor een eventuele digitale proefdruk en de drukafspraak inplannen, zodat de doorlooptijd zo kort mogelijk wordt.

 

Graag altijd in overleg met sponsorcommissie om te checken of je merk niet conflicterend is met huidige sponsoren, [email protected]. Wist je trouwens dat als je voor een bedrag boven de €1000 aan Osaka kleding via JaWa Sport bestelt, je een business club lidmaatschap voor maar €500 kan krijgen in plaats van €1000?

Verder nieuws over kleding volgt zodra er meer bekend is!”

Gerelateerd nieuws: Vereniging