Jan Chris de Nooijer beoogd voorzitter van Hurley

30-9-2018 Van de Voorzitter

Beste Hurleyanen,
Het bestuur heeft onlangs haar zoektocht naar een nieuwe voorzitter afgerond. Na de oproep op de site hebben enkele leden zich enthousiast getoond. Zij zijn met het bestuur in gesprek gegaan. Op basis van deze gesprekken zullen wij namens het bestuur Jan Chris de Nooijer op de ALV van december voordragen om, na acht jaar, Huub Arendse op te volgen als voorzitter van Hurley. Wij zullen de komende tijd samen met Jan Chris invulling geven aan de overige bestuursfuncties die vacant zijn. 

Huub Arendse:
Zoals te doen gebruikelijk bij Hurley krijgen wij met Jan Chris wederom een echte Hurleyaan als voorzitter. Jan Chris is al jaren betrokken bij de coaching en training van de jeugd, is actief manager van de teams van zijn kinderen, is CS+ scheidsrechter en zelf ook zeker ook niet onverdienstelijk speler in heren veteranen VL. Met Jan Chris boren we een nieuwe generatie aan die het Hurley DNA actief zal blijven uitdragen: het zijn van zowel een tophockey als breedte hockeyclub waarin de kernwaarden Samen, Creativiteit, Ambitie en Warmte de basis vormen. 

Jan Chris de Nooijer:
Ik zie er enorm naar uit om voorzitter te mogen zijn van deze prachtige hockeyclub en samen met het bestuur, de commissies, de professionele staf en de vele overige vrijwilligers, Hurley te laten floreren. De afgelopen periode heeft Hurley haar veerkracht laten zien en zijn we enorm goed op weg om Hurley weer verder te ontwikkelen. De komende periode zal ik veel tijd besteden om nog meer Hurleyleden te leren kennen. Heel graag tot ziens langs de velden.