Vrijdagmiddag, Bootcamp tijd

8-10-2018 Adverteerder

YES!!! De eerste bootcamp zit erop. Wat een feest om met een gemotiveerde groep te werken aan kracht en conditie terwijl de kids aan het hockeyen zijn. Iedere vrijdag om 16.15 uur kan jij meedoen. Al een tijdje niet gesport? Geen probleem, de bootcamp is voor iedereen. DOE MEE!”. Inschrijven via https://www.workoutamsterdam.nl/gratis-proefles/  en zie ook de posters in het clubhuis. 

NIEUW OP DE VRIJDAGMIDDAG: BOOTCAMP HURLEY
MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES.

Ken jij dat ook? Als ouder op Hurley terwijl je kind aan het trainen is weet je soms niet wat je moet doen. Kopje thee en kletsen met andere ouders kan maar het is eigenlijk een nutteloos uurtje.. Waarom niet in dit uurtje een goede workout doen naast het veld waar je kind staat te trainen? 

Op Hurley start workoutamsterdam daarom workouts / bootcamps op vrijdagmiddag voor ouders tijdens jongste jeugd trainingen! De trainer is Sander Brinkhuijzen, zelf oud hockeyer en hockeytrainer maar nu volledig gericht op het fitter maken van iedereen. Laten we het weekend vol energie starten op Hurley! 

Al een tijdje niet gesport? Geen probleem, de bootcamp is voor iedereen. Samen sporten is niet alleen gezond, maar je leert ook andere mensen van de club beter kennen.  Bij een bootcamp maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht en alles wat de omgeving te bieden heeft. Neem een flesje water mee, wij zorgen voor de rest.

vrijdag van 16.15 – 17.00 uur op Hurley.

Gerelateerd nieuws: Adverteerder