Nederland - Ierland 19 november uitverkocht!!!

Uitzwaaiwedstrijd Oranje Heren tegen Ierland op Hurley uitverkocht.
LEES VERDER

Ma 19/11 Hurley alleen toegankelijk met geldig entreebewijs.

In verband met de opbouw-activiteiten voor de te spelen interland Neder


LEES VERDER

Hurley zoekt met spoed vrijwilligers voor Nederland-Ierland op Hurley

 Maandagavond 19 november aanstaande spelen om 19.00u de Nederland


LEES VERDER

ALV 13 december a.s.

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Op donderdag 13 d


LEES VERDER

AB gala 15 december.

Beste AB Leden, 15 December van 21.00 tot 01.00 vindt het jaarlijkse AB


LEES VERDER

Hurley tegen onthutsend zwak Laren

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl


LEES VERDER

Zaalarbitrage Opfriscursus 20 november a.s.

 
Buiten is het inmiddels winter geworden, dus al weer bi


LEES VERDER
Maandag 19 november, Nederland-Ierland op Hurley om 19:00.
 

Dames 1 presenteert.....Senna Bombach

13-9-2018 Tophockey Dames 1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

In de wandelgangen op het Hurley complex bleek dat (nog) niet iedereen Facebook vriend is van Dames 1. Dat is jammer, want dan heb je alle leuke introductie artikeltjes over de nieuwe aanwinsten gemist. Voor de nog-niet-vrienden herplaatsen we ze op onze app en website.


Senna Bombach

Sen of ook wel Bomba. Deze kleine spits staat te popelen om komend seizoen bij ons in de spits te gaan spelen omdat Hurley haar een hele leuke en gezellige familieclub lijkt. Natuurlijk is dat niet de enige reden, ze geeft namelijk ook aan niet
 vies te zijn van een feestje. Dan ben je bij Hurley natuurlijk aan het juiste adres. Nou vragen jullie je natuurlijk af waar is deze "Bomba” te vinden op Hurley Td’s.

Nou heel lang hoef je niet te zoeken er zijn namelijk maar een paar opties. Ze staat graag aan de bar met een kleine pitcher in haar linkerhand. Mocht ze daar niet te vinden zijn dan is ze rondjes aan lopen op zoek naar Hurley Heren 1. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ze haar soepele moves aan het showen is op de dansvloer.

Onze Senna weet zelf niet helemaal hoe oud ze zichzelf zou inschatten. Ze gokt dat het ergens tussen de 16 en 36 zal liggen. Maar deze kleine single lady heeft nog eens goed in haar paspoort gekeken en het blijkt toch 25 te zijn. Over single ladies gesproken, het nummer "Hey Sexy Lady" is een nummer die ze graag terug zou willen horen in de kleedkamer. Net zoals behoorlijk wat andere Nederlandstalige nummertjes zoals "Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht" en natuurlijk "lekker ding". (Lisa Visser is hier ook verdomde blij mee).

Het onderwerp hockey is natuurlijk ook aan bod gekomen. Senna weet nog niet helemaal hoeveel goals ze gaat maken komend seizoen. Ze weet overigens wel hoe ze goals zal gaan vieren. Handjes uit elkaar de lucht, armpjes wijd en gezellig samen vieren met de rest van het team. Maar ze is altijd in voor een juich challenge of een spelletje "what are the odds". Dusss stuur je leukste challenge in en wie weet zie je deze terugkomen!


Gerelateerd nieuws: Tophockey Dames 1