Dames 1 presenteert.....Natalie Sourisseau

11-9-2018 Tophockey Dames 1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

In de wandelgangen op het Hurley complex bleek dat (nog) niet iedereen Facebook vriend is van Dames 1. Dat is jammer, want dan heb je alle leuke introductie artikeltjes over de nieuwe aanwinsten gemist. Voor de nog-niet-vrienden herplaatsen we ze op onze app en website.


Natalie Sourisseau

Onze volgende aanwinst is er eentje die van ver komt. En dan hebben we het natuurlijk niet over haar hockey kwaliteiten maar letterlijk over de afstand naar Canada. Natalie ook wel Nat, Cos of Coconut genoemd speelt niet alleen bij ons maar ook voor het Canadese team. Je kan haar herkennen aan haar grote kapsel en snelle rushes over het middenveld. Ze ziet haar "big hair and hard work" als haar grootste kwaliteiten.

Het is ons ook al opgevallen dat Nat het echt nooit koud hee
ft, ze geeft zelf dan ook aan dat het bij haar elke dag tanktop Tuesday is. Ze heeft afgelopen jaar, toen ze voor SCHC speelde, al een behoorlijk koude winter meegemaakt maar zelfs toen had ze eigenlijk altijd een korte broek aan. Brrrr..

Onze eerste TD is op zondag 23 september en dan zijn wij erg benieuwd naar de sweet moves van Natalie op de dansvloer. Komen jullie onze nieuwe aanwinsten dan gezellig live aanschouwen?!