A.s zondag 23/9 Super Sunday op Hurley! Dames 1 speelt thuis tegen SCHC om 12:45 en Heren 1 speelt thuis tegen HDM om 14:45
 

Sportways kamp op Hurley

9-9-2018 Adverteerder

SportWays hockeykamp bij ons op de club

Het nieuwe hockeyseizoen is begonnen! We zijn allemaal weer lekker aan het opstarten en daarmee staat ook de herfstvakantie over een paar weken alweer voor de deur. Bij ons op de club wordt in die week van 22 t/m 24 oktober een heel tof hockeykamp door SportWays georganiseerd (bekijk het kampoverzicht). Wil jij met je (gloednieuwe) team in de herfstvakantie door blijven hockeyen en je hockeyskills door leerzame clinics verbeteren? Dan gaan jullie je tegenstanders sowieso van het veld vegen! Bekijk hier op de SportWays Facebookpagina een sfeerimpressie van een eerder kamp.


Kids hockeykamp - 5 t/m 9 jaar 

Voor onze jongste hockeykids is er een mix van hockey en plezier! Je krijgt 2 of 3 dagen lang op je eigen niveau leuke en leerzame hockeytrainingen en staat samen op het veld met een topper uit de Hoofdklasse. Daarnaast speel je een spannend toernooi en natuurlijk ook allemaal didactische spelletjes. Vind jij hockey super tof? Dan is dit kamp iets voor jou!


YoungStars TOP hockeykamp - 10 t/m 14 jaar

Ben jij klaar voor next level hockey? Ons TOP kamp is er voor fanatieke YoungStars die 3 dagen méér uit hun technieken willen halen. Je krijgt in kleinere groepen vernieuwende clinics die zijn ontwikkeld door onze toptrainers. Je gaat aan de slag met video-analyse op het veld, tactische sessies, je traint met keepers en oefent specialisme - zoals scoren, verdedigen, slepen of positionering. We spelen uiteraard ook een toernooi én er komt elke dag een Topper of gasttrainer langs. Wil jij veel uitdaging tijdens je kamp? Kies voor ons TOP programma!


Drijver Goalie hockeykamp - 8 t/m 14 jaar

Wil je leren vliegen en duiken? Tijdens dit dagkamp voor Goalies krijg jij 3 dagen lang speciale clinics van de Drijver Goalie Academy en gecombineerde trainingen. hierbij word je persoonlijk en intensief gecoacht. Tijdens het toernooi ben jij van onschatbare waarde in je team met je nieuwe goalieskills. Word de vrees van iedere tegenstander!


Meld je nu aan voor één van de kampen via www.sportways.nl! Kom je met je team? Dan hebben we voor jullie een teamkorting bij minimaal 6 hockeyers en deelname van 3 dagen. Kijk hier voor de voorwaarden.


Gerelateerd nieuws: Adverteerder