Help Senna van Dames 1

8-7-2018 Vereniging

"Hey Hurleyanen!"

Ik ben Senna Bombach, 25 jaar, en ik vind het enorm gaaf aankomend jaar bij de Hurley-familie te mogen komen spelen. Ik kom uit Nijmegen, en mag na 10 jaar trouwe dienst in Nijmegen Dames 1 mijn lichtblauwe shirt inruilen voor een nog mooier lichtblauw shirt.

Naast Dames 1 coachte ik MA1, werk als hoofdtrainer bij de Hockeyacademie en werk bij The Kettlebell club (sport groepslessen en personal trainingen). Kortweg wie ik ben; een energiek extrovert emotie persoon dat graag bezig is met mensen en coaching.

Aankomend jaar blijf ik in Nijmegen blijven wonen ivm werk, en zal ik dus op en neer moeten rijden naar Amsterdam. Maar waar een wil is... ik doe de investering in tijd graag, maar heb wel hulp nodig dit financieel rond te krijgen. 

Mijn vraag is dus; wie kan en wil mij hierbij financieel helpen?
Ik bespreek graag de tegenprestatie met je, dat kan bijvoorbeeld middels bestickering op de auto, personal training, bootcamp, teambuilding oid. 

Deze 1.60 grote blonde meid haalt energie uit nieuwe mensen ontmoeten en een praatje maken, dus ik hoop jou binnenkort ook te ontmoeten!
Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om dit bericht te lezen, en wie weet hoor ik wat van je? Dat zou ik leuk vinden. Je kan een bericht sturen naar [email protected] 

Liefs uit Nijmegen en tot komend seizoen,

Senna Bombach