Hurley D1 naar halve finales Gold Cup

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Hurley D1


LEES VERDER

Procedure teamindelingen Jeugd 2019-2020

Procedure teamindelingen en instroom Jeugd 2019-2020


LEES VERDER

Tweede leven voor Hurley tenue

In samenwerking met stichting Imani, heeft Hurley de oude Stag tenue's gesc


LEES VERDER

Special sports en Jawa sport samen verder

Hockeyspeciaalzaken Special Sports en JaWa Sport Amstelveen ga


LEES VERDER

Sportways op Hurley in de meivakantie

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één k


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis stick bij een 5-daags zomerhockeykamp! – Nationale Spor


LEES VERDER
 

Hurley slaat zakelijk een nieuwe weg in

1-7-2018 Vereniging

Hurley slaat zakelijk een nieuwe weg in

Bruisend van energie en, letterlijk en figuurlijk, naborrelend met ideeën en inspiratie hebben wij, Projectteam Zakelijk, woensdagavond de deur van het Olympisch Stadion dichtgetrokken. Op deze inspirerende plek hadden wij, ter voorbereiding op de vernieuwing van de Hurley business club, een scrumsessie met een 40-tal Hurleyanen georganiseerd.

Er werd een stevige basis voor een nieuwe business club gelegd. Tijdens de lancering van de nieuwe businessclub op 20 september 2018 zal dit direct gaan blijken.

Een club met kansen
Hurley is geweldige club met een uniek karakter. Het is de plek waar sport, plezier en vriendschap samenkomen. Het is een club van ons allemaal. Dat was woensdag weer te zien en daar worden wij vrolijk van. 


In de club schuilt een prachtig netwerk met heel veel mogelijkheden. Commercieel, in samenwerking, in learnings én in gezelligheid. Wij willen heel graag deze mogelijkheden benutten en zo onze club verder helpen. 


Plan

We gaan het dan ook gewoon doen. Handen uit de mouwen: een nieuwe Business club. Maar meer een Business Team. Een Team waarin we lol maken, samenwerken, leren en elkaar de bal toespelen. Er was al een plan, maar dankzij de input in de bijeenkomst hebben wij, 

Projectteam Zakelijk, het nog verder kunnen aanscherpen. 


Opdrachten

Uit de scrumsessie hebben de volgende opdrachten meegenomen:


1. Zorg voor leuke events, leuke mensen, kennisdeling en voor een concrete, substantiële bijdrage voor de club;

2. Bedenk een manier waarop de ‘business club’ mede kan bepalen waarvoor de bijdrage van de ‘business club’ aan de vereniging wordt gebruikt;

3. Bedenk een andere naam die beter de lading dekt.


Vervolg

Het eerste gaan we regelen. Van elk lidmaatschap kunnen wij € 350,- (richtbedrag) gebruiken om te investeren in 3 tot 4 kwalitatieve evenementen. De leden van de business club mogen veel van ons verwachten. 


Over het tweede is ook al vooroverleg geweest met het bestuur. Iedereen is het erover eens dat het goed is om de Business club in de besteding van (een gedeelte) van geld dat vanuit de business club beschikbaar komt, te betrekken. Wat de beste manier is, is nog de vraag. We zullen waarschijnlijk in overleg met de nieuwe ‘business club’ meerdere manieren gaan uitproberen. 


Nieuwe naam

Met betrekking tot de nieuwe naam hebben wij alle aanwezigen gevraagd om onderstaande lijst met mogelijke namen aan te vullen. Heb jij een suggestie? Stuur ons je idee en hij komt op de lijst. Over 2 weken brengen we de namen in stemming en beslissen de ‘businessclub’-leden zo de nieuwe naam. 


Ter inspiratie al een aantal opties. Wij zien extra suggesties graag tegemoet.

- Business Team

- Team Hurley

- Team Zakelijk

- Hurley Z1

- De Hurley Cirkel

- Hurley Business Community

Bouw jij mee?

We hebben het bestuur beloofd dat wij dit initiatief trekken en zorgen dat het de club niets kost, maar juist geld oplevert. We streven naar een ledenaantal van ca 75-100 leden.


Gelukkig hebben tijdens en na afloop van het event direct een aantal mensen aangegeven zo veel vertrouwen te hebben in het plan dat ze lid willen worden. 

Op het lanceringsevent van 20 september gaan we weer knallen. 


Als bestaande sponsor word je al lid voor € 500,- en als niet-sponsor is je bijdrage € 1.000,- per jaar. Hiervan wordt ca € 350,- geïnvesteerd in topevenementen waar je zelf van profiteert. 


Ben jij één van deze nieuwe leden en bouw je zo mee aan iets moois? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Laat ons dat dan meteen even weten via: [email protected] of [email protected] of 06-54795460 (Sabien) 06-41942715 (Peter). 


Wordt vervolgd! Marc Smit, Alexander Ket, Peter Koetsier, Patrick Douglas, Mark Reinders, Sabien Duetz en Peter van Baak


De Hurley Business Club organisatie