Hurley D1 naar halve finales Gold Cup

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Hurley D1


LEES VERDER

Procedure teamindelingen Jeugd 2019-2020

Procedure teamindelingen en instroom Jeugd 2019-2020


LEES VERDER

Tweede leven voor Hurley tenue

In samenwerking met stichting Imani, heeft Hurley de oude Stag tenue's gesc


LEES VERDER

Special sports en Jawa sport samen verder

Hockeyspeciaalzaken Special Sports en JaWa Sport Amstelveen ga


LEES VERDER

Sportways op Hurley in de meivakantie

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één k


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis stick bij een 5-daags zomerhockeykamp! – Nationale Spor


LEES VERDER
 

Selectie Dames 1 rond voor aankomend seizoen

25-6-2018 Tophockey Dames 1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl


Hurley Dames 1 heeft haar selectie rond voor volgend jaar. 


Er komen maar liefst 9 versterkingen bij. Natalie Sourisseau (SCHC), Joie Leigh (Clifton Robinsons), Senna Bombach (Nijmegen), Gitte Michels (Huizen), Tessa Schoenaker (Nijmegen), Marleen Jochems (Push), Elena Colmer (Wageningen), Romee Corver (eigen jeugd) en Iris Nikerk (ex keepster bij Kampong en Nederlands A). Natuurlijk neemt dames 1 ook afscheid van een aantal dames nl, Charlotte Adegeest, Tess van Ramshorst, Pamela Raaff, Margot Zuidhof, Yentl Leemans, Carmel Bosch en Rhian Jones.


"Ondanks het feit dat we van een flink aantal meiden afscheid hebben genomen, hebben we een mooie selectie komend jaar", aldus Jorge Nolte die voor het 3e jaar coach zal zijn bij Hurley dames 1. Met Natalie en Joie hebben we twee internationals erbij gekregen. Natalie speelt al een tijd in Nederland natuurlijk en wij denken dat ze echt wat toe gaat voegen bij ons. Joie heeft 48 interlands gespeeld voor Groot-Brittanië en is een fysiek sterke speelster met een enorme drive. 


Eerder werd al bekend dat Senna en Gitte naar het Amsterdamse Bos zouden komen. "Senna is een echte aanvalsleider en Gitte heeft een fantastische sleep en hoge bal. Voor ons precies wat we nodig hebben in deze selectie. Tessa, Marleen, Elena, Romee en Iris zijn allemaal jonge meiden met een mooie toekomst. In de trainingen hebben ze laten zien dat ze echt wat kunnen gaan toevoegen volgend jaar."


"We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze selectie volgend jaar kunnen doorbouwen op de ingeslagen weg." De club is blij om te kunnen melden dat Jorge ook volgend jaar zal ondersteund worden door assistenten Patrick Bakker en Ton Wisse.Gerelateerd nieuws: Tophockey Dames 1