Faillisement Stag

17-6-2018 Vereniging

Beste leden,


Onlangs hebben we te horen gekregen dat AIM sport, het moederbedrijf van onze kleding leverancier Stag, failliet is gegaan. Dat is vervelend voor ons, maar natuurlijk nog veel meer voor Stag. Het stelt ons voor een acuut logistiek probleem met betrekking tot de leverantie van onze kleding voor volgend seizoen. 


Er hebben zich meerdere partijen bij de curator gemeld voor een doorstart. Dit is uiteraard voor Hurley qua logistiek de meest gunstige optie, want dan zal de interruptie in kledingleveringen het minste zijn. Uiteraard zullen we dan wel een nieuw contract moeten sluiten. 


We zien dit echter ook als een kans om na een aantal jaren de markt te verkennen. Er hebben zich ook al meerdere geïnteresseerde partijen bij Hurley gemeld. Die, en enkele andere partijen, zullen wij zeer binnenkort vragen om een gecombineerd voorstel te maken voor de leverantie van de kleding en sponsoring. Wij verwachten dat traject op korte termijn af te ronden. Wellicht kunnen we de doorstart en de nieuwe leverancier/sponsor koppelen.


We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Mochten jullie vragen hebben dan kun je die sturen naar [email protected].


Met sportieve groet,

namens het bestuur,


Peter Koetsier