Eerste klap een daalder waard!

21-5-2018 Tophockey Heren 1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl (Philip Thiadens juicht na de 1-2 in de laatste 15 seconden)

Gisteren, zondag 20 mei, heeft Heren 1 de eerste wedstrijd van de play-offs met 1-2 gewonnen van HC Klein Zwitserland en daarmee de weg geopend voor een directe terugkeer naar de Hoofdklasse volgend jaar. Hurley ging zeer voortvarend van start en domineerde het eerste kwart maar kwam echter niet tot scoren. Door een prachtige individuele actie van KZ kwamen de steenbokken op een 1-0 voorsprong. 

Hurley bleef drukken en dat leverde een strafbal op die door Kenny Bain ziedend hard op de plank werd gepusht. Hurley bleef het beste van het spel houden maar hield het in groten getale opgekomen Hurley publiek tot 30 seconden voor tijd in spanning toen de verlossende 1-2 kwam. Een aanval over rechts ingezet door Christiaan Stroboer vond uiteindelijk Philip Thiadens die vrij stond rond de strafbalstip en raak pushte.

Volgende week zaterdag om 15.00 uur is game 2 op Hurley. Bij winst keert Hurley direct in de Hoofdklasse. Laten we de heren en masse aanmoedigen zaterdag en naar de Hoofdklasse schreeuwen.
Kom allemaal in je Hurley shirt, Tot zaterdag!