Hurley D1 naar halve finales Gold Cup

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Hurley D1


LEES VERDER

Procedure teamindelingen Jeugd 2019-2020

Procedure teamindelingen en instroom Jeugd 2019-2020


LEES VERDER

Tweede leven voor Hurley tenue

In samenwerking met stichting Imani, heeft Hurley de oude Stag tenue's gesc


LEES VERDER

Special sports en Jawa sport samen verder

Hockeyspeciaalzaken Special Sports en JaWa Sport Amstelveen ga


LEES VERDER

Sportways op Hurley in de meivakantie

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één k


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis stick bij een 5-daags zomerhockeykamp! – Nationale Spor


LEES VERDER
 

Rabo Hurley familietoernooi 2018

8-4-2018 Vereniging

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl


RABO Hurley familietoernooi 2018


Het was weer een groot succes, het RABO Hurley familietoernooi op Paasmaandag 2018.  Een vroege Paas en onverwachte afgelastingen zorgden voor een stroef aanmeldingstraject, maar gelukkig stroomden de formulieren in de laatste dagen voorafgaand aan het toernooi binnen.

Er zijn 24 teams verschenen, dat aantal maakte dat er voldoende poules geformeerd konden worden. Het weer was fris en af en toe viel er een druppel, maar gelukkig geen plensbuien. Teams hadden weer hun best gedaan met mooie tenues en alle leeftijden werden vertegenwoordigd, kortom een echt Familietoernooi. De kooktent heeft weer goede zaken gedaan met eieren met lekkere extraatjes (lunch aangeboden door onze sponsor RABO bank), onze crêpes specialist heeft vele creaties gebakken met heerlijke zoete vullingen en de suikerspin machine is enthousiast bediend.

 

De Nico Vinkfoyer was wederom omgetoverd tot een walhalla vol prachtige prijzen, mede dankzij onze genereuze donateurs. Veel mensen vertrokken met iets moois onder de arm aan het einde van de dag. Speciale vermelding ook voor de vier sportkampen die zijn aangeboden door Sportways en Panasj. Kinderen konden deelnemen aan een speciale (gratis) loterij om in aanmerking te komen voor zo'n kamp, en er zijn dan ook vier gelukkige winnaars! 


Wie komt er dit jaar met hun naam op de welbekende hurling stick? Team PaaChina was een schitterend exotisch aangekleed team die zich ook bijzonder sportief heeft opgesteld en gedurende de dag af en toe geholpen heeft achter de schermen.

Team Maka was heel erg sportief bezig en ontving daarom een beker vol met lekkernijen.

Team Françaises ontving ook zo’n beker, met dank aan het mooie tenue (en leuk dat er een team afkomstig van een andere club mee heeft gedaan aan ons toernooi!). 

Team Altijd het haasje mocht ook een beker vol snoep in ontvangst nemen. Het team had de twijfelachtige eer zich op het laatste moment (te laat) aan te melden voor het toernooi én daarna nog hun naam te wijzigen. Zij zorgden echter met hun aanmelding gelukkig wel voor het juiste aantal teams in de laatste poule.


Tenslotte een speciale vermelding voor Benjamin Brouns, die zich heeft ontpopt tot top hulp van de dag bij de verkoop van lootjes voor de tombola en het trekken van gelukkige winnaars.


Elke poulewinnaar ontving weer een doos vol grappige prijsjes om samen onderling te verdelen.


Kortom, alle reden om maandag 22 april 2019 vast in de agenda te zetten, want u bent er dan toch ook (weer) bij?


Hartelijke groet,

Organisatie RABO Hurley Familietoernooi


PS: Via de volgende link kunt u een impressie bekijken van de dag. Ook kunt u daar prachtige foto’s nabestellen!


http://www.kbfoto.nl/kbfoto/index.php?topic=foto&section=H&albumpage=1&pageorigin=1&album=H2018-04-02&albumpath=H2018-04-02