Mark Borgers naar Nieuw-Zeeland

Mark Borgers naar Nieuw-Zeeland 


LEES VERDER

Samenvatting Groningen D1 - Hurley D1

Foto: © Kees Boelhouwer, kbfoto.nl (Hurley internatio


LEES VERDER

Sportways hockeykamp op Hurley

BREAKING NEWS! SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP HURLEY!
Wil ji


LEES VERDER

Inschrijven voor het Hurley Rabo familietoernooi

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl


LEES VERDER

Dames 1 winst in de Goldcup

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl   (Charlotte A


LEES VERDER

Voorselecties THC Hurley lijnteamsVoorselecties THC Hurley lijnte


LEES VERDER

Beleef je vakantie met nationale sportkampen

Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen
In de me


LEES VERDER

Trainers gezocht

Is hockey je sport ? Ben je graag buiten ? Heb je affiniteit


LEES VERDER

Spaar alle Hoofdklasse teams

Spaar alle spelers uit de Hoofdklasse in je Stickr album. 


LEES VERDER

Save the date

SAVE THE DATES!

Het lijkt misschien nog v


LEES VERDER

Nationale Sportkampen op Hurley.

Tot 5 februari gratis hockeystick twv 150,- bij hockeykamp
LEES VERDER

Dubbel weekend Dames 1: Vrijdagavond komen de dames van Den Bosch op bezoek de wedstrijd start om 20:30. Zondag 25 maart vertrekt dames 1 naar de Haags-Delftse mix en spelen zoals gewoonlijk om 12:45. De heren ontvangen Zwolle thuis om 14:45.
 

Nieuw bestuurslid Jeugd

11-3-2018 Bestuur THC Hurley

Graag stel ik mij even voor als nieuw Bestuurslid Jeugd. Ik ben door de ALV van 17 januari benoemd als opvolger van Ernst van den Burg en ik wil jullie allemaal  bedanken voor deze kans en het vertrouwen.

 

Over mezelf

Ik heb gehockeyd op Kampong, op SCHC, een jaartje op VVV en na een tijdje zonder hockey weer op Hurley in de Veteranen en nu nog als trimmer. Samen met mijn man Gijs (Vet. C) heb ik 3 kinderen: Senna (MC5, waarvan ik samen met Guido Hagenaars coach ben), Tom (voetbal op Martinus) en Puk (M8E2). Op mijn werk bij Delta Lloyd begeleidde ik strategische veranderingen en de laatste jaren was ik Hoofd Duurzaamheid/MVO. Vorig jaar heb ik een Master in Sport Management gehaald aan de Johan Cruyff Institute, als inleiding naar hopelijk een nieuwe carrière in de sport! Na de overname van Delta Lloyd door NN ben ik in die loopbaanswitch ondersteund met een opdracht als sponsorship manager bij NN. Vanaf 1 maart ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in sport management, liefst op het snijvlak met de maatschappelijke rol van sport.

 

Over Hurley Jeugd

Ik wil me de komende jaren van harte inzetten om de prachtige Jeugdopleiding van Hurley nog mooier te maken, tot iets waar iedereen jaloers op is. Mijn ambitie is een Jeugdopleiding die je een streepje vóór geeft als je er onderdeel van bent geweest als trainer, coach of speler: om wat je hier op Hurley hebt geleerd en gedaan. De eerste tijd wil ik me vooral richten op de breedte- en opleidingsteams, uiteraard samen met de Technische Staf en de Jeugdcommissie. Bovendien wil ik onze jeugdleden graag vaker zelf betrekken en vragen wat zíj willen. De jeugd dus meer stem geven, want uiteindelijk gaat het over hen!

 

Ik kijk er naar uit dit samen met de rest van het Bestuur en met jullie allemaal te gaan doen. Tot slot aan Ernst: dank voor al het moois dat je achterlaat.

 

Hanna Wintzen-Kernkamp