Algemene ledenvergadering THC Hurley op 13 december 2018 om 20:00
 

Voorselecties THC Hurley lijnteams

14-3-2018 Jeugd

Voorselecties THC Hurley lijnteams


Heb jij de ambitie & motivatie om in een lijnteam (1e team) van Hurley te spelen?


Heb jij het talent om in een lijnteam van Hurley te spelen?


Denk je dat je beide hebt en ben je nog geen lid van Hurley dan nodigen wij je (o.v.b. van wijzigingen) uit om deel te nemen aan de voorselectie voor de Hurley lijnteams op:


29 maart van 17:00-18:00 JD en MD (inschrijven t/m 23 maart)

29 maart van 18:00-19:00 JC en MC (inschrijven t/m 23 maart)

Indien je als speler van buitenaf volgend jaar in de B- of A-categorie uit moet komen dan word je na aanmelden uitgenodigd tijdens een reguliere teamtraining van een lijnteam; dat is dan tevens een soort voorselectie.


Deze voorselectie(s), die vooraf gaan aan onze selectieperiode (in de week van maandag 23 april), staat open voor alle spelers/sters en keepers/sters die nog geen lid zijn van Hurley maar zich wel willen aanmelden voor de selectie van de Hurley lijnteams.


Ben je al wel lid van Hurley en wil je graag in aanmerking komen voor een Hurley lijnteam dan val je onder het reguliere selectiebeleid en word je door de club uitgenodigd indien je in aanmerking komt. Je hoeft dus niet deel te nemen aan de voorselecties.


Na afloop van de voorselectie hoor je direct of, en onder welke voorwaarden, je voor toets groep 1 (waaruit het lijnteam geselecteerd wordt) wordt uitgenodigd of niet.


Word je niet uitgenodigd dan geldt: alleen als er plaats is in de betreffende categorie en je op grond van andere gegevens aan de beurt bent, kun je eventueel geplaatst worden of uitgenodigd worden voor plaatsing in een ander Hurley team. De deelname aan de voorselectie geeft dus nog geen garantie op lidmaatschap. Communicatie verloopt verder via de categorieleider.


Word je wel uitgenodigd dan geldt: je neemt deel aan de selectietrainingen van toets groep 1, maar dat is nog geen garantie op plaatsing. Op grond van de uitkomst van de toetstrainingen word je wel of geen lidmaatschap aangeboden. Je word hierover thuis gebeld binnen een week na deze toets trainingen. Je kunt in principe niet in een ander team dan het lijnteam geplaatst worden.


Ben je ge├»nteresseerd neem dan contact op met onze Technisch Manager lijnteams via [email protected] en zet de desbetreffende categorieleider in cc:


[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected].


 

 

Gerelateerd nieuws: Jeugd