Run for Kika 1 okt. Amsterdamse bos

10-9-2017 Algemeen

Zoals ieder jaar organiseert stichting Kinderen Kankervrij de bekende Run for KiKa in zes steden in Nederland. Dit jaar gaat de zesde editie plaatsvinden in Amsterdam in het Amsterdamse bos. Run for KiKa is een fondsenwervend hardloopevenement voor Stichting KiKa. Deelnemers lopen een afstand van 5 of 10 km, of de KidsRun van 1 km voor het goede doel.


Zaterdag 30 september om omstreeks 08.00 uur starten wij in het Amsterdamse bos met de opbouw van het evenemententerrein en het parcours, dit duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

Zondag 1 oktober rond 11.30 uur arriveren de eerste deelnemers en bezoekers. De verwachting is dat er maximaal 2000 deelnemers zullen deelnemen aan het evenement wat tot uiterlijk 16.00 uur zal duren. Na afloop van het evenement wordt alles direct afgebouwd, dit duurt tot uiterlijk 20.00 uur. Op de achterzijde van deze brief vindt u het parcours en de bijbehorende tijden.

 

I.v.m. het aantal lopers en bezoekers is door het Amsterdamse Bos beheer de parkeerterrein aan de Nieuwe Kalfjeslaan opgesteld voor het evenement. Dit houdt in dat (delen van) de Nieuwe Kalfjeslaan tussen 11:00 en 16:30 uur slecht toegankelijk is door mogelijke drukte. Er zullen verkeersregelaars in deze periode aanwezig zijn om het verkeer in goede banen door te laten stromen zodat bestemmingsverkeer op locatie kan aankomen. Mocht u ondanks de genomen maatregelen ernstige hinder ondervinden, dan kunt u uiteraard contact opnemen via 06- 55 37 22 36. Vanzelfsprekend bent u met familie en vrienden van harte uitgenodigd om zondag 1 oktober een kijkje te komen nemen in het Amsterdamse Bos!


Met vriendelijke groet,

Kirsten Lentjes, Patrick Nagelvoort & Falko de Wit

Team Run for KiKa