Bericht van de zaalcommissie

10-9-2017 Jeugd

Bericht van de zaalcommissie


Enige tijd geleden hebben de teambegeleiders en coaches van alle jeugdteams het verzoek gekregen om aan te geven, of hun team zou willen deelnemen aan de zaalhockey competitie in de wintermaanden. ALLE teams hebben hierop positief geantwoord. Wij zullen dan ook alle teams aanmelden bij de KNHB. Het is niet gezegd, dat ook alle teams worden ingeloot. Zodra bekend is welke teams de zaal in gaan, zullen wij dit communiceren. Dit geldt ook voor de trainingsuren en locaties. 


Nog even de voorwaarden waaraan elk team moet voldoen:


- De kosten zullen ca. €295 per team bedragen, exclusief de trainingsuren van ca. €45 per uur.

Het aantal trainingsuren is beperkt, we streven naar 6 uur per team.

- Deze uren worden doorberekend aan het team, ook als er niemand komt opdagen of er maar een beperkt groepje aanwezig is.

- Ieder team moet een coach, begeleider en scheidsrechter hebben. Zijn de veldcoaches en scheidsrechters hiervan op de hoogte en hiertoe bereid?

De begeleider van het team moet bereid zijn de zaalorganisatie op zich te nemen, te weten onregelmatige trainingstijden, wedstrijden, zaaldienst regelen, contact met de trainer etc.

- De zaalcapaciteit in Amsterdam en omstreken is helaas zeer beperkt. We krijgen uren toegewezen van de KNHB in goede en minder goede zalen. De beschikbare capaciteit wordt verloot onder de teams. We doen er alles aan om extra zalen te kunnen huren.

- De trainingstijden zullen niet gelijklopen met de reguliere veldtrainingen. Per week kan de dag, het tijdstip en de locatie variĆ«ren. 

- Alle teamleden moeten in het bezit zijn van een zaalhockeystick, een zaalhockey handschoen en indoor schoenen.


Met vriendelijke groet,


De zaalcommissie


Gerelateerd nieuws: Jeugd