Peter Hortulanus nieuwe TM Hurley

24-7-2017 Jeugd

Peter Hortulanus is de nieuwe Technische Manager voor de jeugd van Hurley!


Met veel plezier kondigt het bestuur van THC Hurley aan dat Peter Hortulanus als professional de jeugd komt versterken. De afgelopen jaren werkte Peter in verschillende functies bij gerenommeerde clubs. 

Peter: "Hurley is een mooie club, op een mooie locatie met voor mij mooie herinneringen. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te mogen leveren aan de jeugdopleiding waar serious fun hoog in het vaandel staat. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende clubs en bij de KNHB. Samen met de vrijwilligers en andere professionals wil ik de jeugdopleiding verder gaan verdiepen en uitbouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om iedereen die betrokken is bij de jeugd van Hurley te ontmoeten."  

Ernst van der Burg, bestuurslid Jeugd van THC Hurley: " Wij zijn ontzettend blij dat oud-Hurleyaan Peter Hortulanus op het oude nest terugkeert. Peter is een Amsterdammer en een oude bekende van Hurley. Hij heeft in Heren 1 gehockeyd en was betrokken bij Dames 1. Peter heeft veel ervaring met het opzetten van jeugdopleidingen en het leidinggegeven aan veelal (jonge) trainer/coaches en is daarnaast ook docent bij de KNHB. Met Peter hebben wij een ervaren professional aan Hurley kunnen binden en wij zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is die de opleidings- en breedtejeugd naar een volgende fase kan brengen."

Samen met Mark Borgers, Technisch Manager Lijnteams en Frank van Rossem, Technisch Manager Jongste Jeugd vormt hij het nieuwe team binnen Hurley.