Hoofdsponsors


Rabobank

Rabobank Amsterdam is een hoofdsponsor van THC Hurley. Rabobank Amsterdam biedt complete dienstverlening op het gebied van betalen, sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren.
 
Rabobank Amsterdam is een echte stadsbank en tot in de haarvaten van de samenleving aanwezig. Een professionele bank met een lokaal gezicht, voor particulieren en bedrijven. Bij deze bank kunt u op verschillende manieren uw bankzaken regelen. Wist u dat u bij Rabobank Amsterdam veel zaken direct online kunt regelen? Bovendien staan de medewerkers van Rabobank Amsterdam u te woord per telefoon en videochat.
 
Rabobank Amsterdam kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid bij zowel het breedtehockey als het het tophockey van THC Hurley. De bank is niet alleen shirtsponsor van een groot aantal topteams van jong tot oud maar ondersteunt en adviseert THC Hurley ook op zeer betrokken wijze op beleidsmatig gebied.

Rabobank 
STAG Hockey

Stag

Stag is een Nederlands hockeymerk dat zich al meer dan 25 jaar richt op de hockeyers en hun vereniging. Kwaliteit en een flexibele houding is wat Stag drijft. We zijn dan ook erg blij hun te mogen verwelkomen als nieuwe Sponsor van THC Hurley. Voor veel verenigingen verzorgt Stag de clubkleding, de trainingspakken en club specifieke producten. Stag hockey sticks zijn er voor jong en oud, van hout en carbon, voor de recreatieve hockeyer en voor de topper. Ballen, scheenbeschermers, bitjes en alle andere hockeyartikelen zijn er ook beschikbaar. Alle producten vindt u op de website van STAG, www.staghockey.nl
JaWa Sport
JaWa Sport


JaWa Sport is dé hockeyspecialist. Met 2 vestigingen in Schiedam en Amstelveen bedienen wij duizenden hockeyers op de voor ons bekende vriendelijke manier!

Naast ons grote assortiment op het gebied van hockeyartikelen kunnen wij u ook helpen met het aankleden van sponsorteams.

Kom gerust langs bij ons in de winkel en wij laten uw zien wat de mogelijkheden zijn.

Bezoek ook onze webshop: www.shop.jawasport.nl