Trimhockey

Foto: ©Kees Boelhouwer,  kbfoto.nl


Trimhockey is opgezet voor de ouders van jeugdleden, maar anderen zijn uiteraard ook van harte welkom. De naam is wat misleidend, want er wordt niet getrimd maar gehockeyd, gewoon training en spel tegelijk. De trimhockeyers spelen mixed. Het begint met een paar rondjes warm lopen, een mini-training van een half uur en/of wat ballen heen en weer slaan. Daarna wordt er een wedstrijdje gespeeld en ten slotte is er gelegenheid tot uitblazen in het clubhuis.

Regelmatig wordt er tegen een andere vereniging gespeeld. Vaak is dit in de vorm van een mini-toernooi op vrijdagavond waar we de enthousiaste trimmers van Amsterdam, Pinoké, Myra en Hic treffen. En er wordt jaarlijks meegedaan aan het Duits-Nederlands trimhockeytoernooi dat afwisselend in Nederland en Duitsland wordt gespeeld. (Deelname o.b.v. enthousiasme, het is niet verplicht)

Het maakt niet uit of u nog nooit heeft gehockeyd of dat het heel lang geleden is. Het gaat om ontspanning door inspanning en om gezellig met elkaar hockeyen. Twijfel dus niet aan uw eigen kunnen, het belangrijkste is enthousiasme en plezier.

Voor trimhockey kunt u bij Hurley terecht op maandagavond, vanaf 20:30 uur voor een training tot 21:00 waarna de wedstrijd start, of u kunt op eigen gelegenheid een warming-up doen. 
De trimhockeyers nodigen u van harte uit om, geheel vrijblijvend, een tijdje mee te doen. Vooraf aanmelden hoeft niet. Zij verwelkomen u graag op maandagavond.

Twijfel niet langer en doe mee, wilt u toch nog meer informatie, stuur dan een email naar
[email protected]