De Hoofdklasse begint weer aanstaande zondag met Dames 1 thuis tegen Bloemendaal om 12:00. Wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggosport
 

Vacatures

Foto's, ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Een vereniging, zo groot als Hurley, kan niet zonder de enorme inzet van heel veel vrijwilligers. Wij zijn ongelofelijk blij met het enthousiasme van junioren, senioren, ouders etc, die elke week veel tijd in de club steken. Denk aan commissiewerk, training, toernooi organisatie, redactie werk bijvoorbeeld. Er zijn talloze manieren om jezelf nuttig te maken voor de club. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe mensen. Heb je interesse om iets voor de club te doen stuur dan een email naar [email protected]


Actuele vacaturesArbitrage  - indelen scheidsrechters jeugdwedstrijden breedteteams


Iemand die het leuk vindt om wekelijks de scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden (breedteteams) in te delen. De breedteteams moeten telkens voor een periode van 5 tot 6 weken hun scheidsrechters doorgeven, waarna deze door de indeler worden ingedeeld via LISA. Daarnaast assisteert de indeler teams bij het vinden van vervangende (jeugd)scheidsrechters, als de opgegeven eigen scheidsrechters onverhoopt niet kunnen. Als je een no-nonsense aanpakker en organisator bent, is dit wat voor jou! Het vergt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur per week. De arbitrage van de lijnteams wordt reeds verzorgd door Hurley CS+ en valt dus buiten deze arbitragefunctie, Je kunt je aanmelden bij Monique van Dijk ([email protected]). Arbitrage - ondersteuning arbitrageopleidingen (Hurley CS+, CS+ Light en arbitrage examens (ouders van) jeugdleden)


Hurley kent sinds 5 jaar een eigen opleiding voor Club Scheidsrechter Plus (CS+). Dit is een van de bondscheidsrechtersopleiding afgeleide officiële KNHB-scheidsrechtersopleiding, die Hurley in samenwerking met Pinoké verzorgt
  Door Hurley zelf geselecteerde, gevorderde clubscheidsrechters worden in dit bondsprogramma in één seizoen opgeleid tot aanzienlijk betere arbiters. De opleiding wordt verzorgd door Hurley’s eigen officiële KNHB CS+ Leercoaches.

De CS+ Light-versie betreft een gecomprimeerde versie van de CS+ opleiding, 

Hurley leidt jaarlijks tot 25 scheidsrechters op als CS+ (Light). De CS+ scheidsrechters worden ingezet op de wedstrijden van lijnteams die geen bondsarbitrage hebben en om CS+ Light scheidsrechters in opleiding te coachen. De CS+ Light scheidsrechters worden ingezet om beginnende jeugdscheidsrechters te coachen. 

Daarnaast organiseert Hurley voor zo’n alle 2e-jaars B-leden en ouders van jeugdleden arbitrage-examens voor de C-scheidsrechterskaart. Het gaat om 3 examenavonden in de 1e seizoenshelft, voor circa 90 tot 100 kandidaat-scheidsrechters. 

Hurley zoekt een no-nonsense aanpakker die de Hurley CS+ organisatie komt versterken om dit alles te organiseren. Het vergt gemiddeld 2 tot 4 uur per week. Interesse? Meld je dan aan bij: Paul Josephus Jitta ([email protected])


 

Laatste nieuws