2 september begint de Hoofdklasse weer! Dames 1 speelt om 12:45 thuis tegen Laren
 

Vacatures

Foto's, ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Een vereniging, zo groot als Hurley, kan niet zonder de enorme inzet van heel veel vrijwilligers. Wij zijn ongelofelijk blij met het enthousiasme van junioren, senioren, ouders etc, die elke week veel tijd in de club steken. Denk aan commissiewerk, training, toernooi organisatie, redactie werk bijvoorbeeld. Er zijn talloze manieren om jezelf nuttig te maken voor de club. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe mensen. Heb je interesse om iets voor de club te doen stuur dan een email naar [email protected]


Actuele vacaturesSecretaris van het bestuur


Vanaf het begin van het volgende seizoen is de functie van secretaris op de mooiste hockeyvereniging van Nederland beschikbaar. We zijn op zoek naar een accurate, betrokken Hurleyaan als lid van het bestuur die deze taak op zich wil nemen. Je bent als secretaris het algemene aanspreekpunt van de vereniging voor leden en voor externe contacten. Daarnaast draag je zorg voor de agenda en de verslaglegging van bestuursvergaderingen en de vergaderingen van de ALV. 

Het liefst heb je een juridische affiniteit en heb je affiniteit met hockey. De gemiddelde tijdsbesteding van deze onbezoldigde aanstelling is 3-4 uur per week. 
Voor vragen over de functie of het aanvragen van het functioprofiel in pdf formaat, kun je contact opnemen met Bibi Krot, de huidige secretaris ([email protected]). Sluitingstermijn vacature: 27 juli 2018. We zullen in september gesprekken met kandidaten organiseren.

(Functieprofiel te downloaden na inloggen op het ledenportaal onder "documenten/functieprofielen)

Penningmeester 


We zijn op zoek naar een penningmeester die tot voornaamste taak heeft het bewaken van de financiële positie op korte en lange termijn alsmede het toezien op de financiële administratie, die overigens extern gevoerd wordt. Verder zijn belangrijke taken de afstemming met relevante partijen als het gaat om externe financiering en subsidies.

(Functieprofiel te downloaden na inloggen op het ledenportaal onder "documenten/functieprofielen)

Bestuurslid Tophockey


Bestuurslid tophockey is verantwoordelijk voor het lange termijn beleid inzake tophockey, te weten, heren 1 en dames 1en heren 2 en dames 2. Het samenstellen van de juiste begeleidingsteams en, in nauw overleg met de begeleidingsteams, zorgen voor de samenstelling van de teams zijn essentiële taken. Verder is ook het overleg met de Hoofdklasse Hockey cv een kerntaak.

(Functieprofiel te downloaden na inloggen op het ledenportaal onder "documenten/functieprofielen)


Arbitrage  - indelen scheidsrechters jeugdwedstrijden breedteteams


Iemand die het leuk vindt om wekelijks de scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden (breedteteams) in te delen. De breedteteams moeten telkens voor een periode van 5 tot 6 weken hun scheidsrechters doorgeven, waarna deze door de indeler worden ingedeeld via LISA. Daarnaast assisteert de indeler teams bij het vinden van vervangende (jeugd)scheidsrechters, als de opgegeven eigen scheidsrechters onverhoopt niet kunnen.

Als je een no-nonsense aanpakker en organisator bent, is dit wat voor jou! Het vergt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur per week. De arbitrage van de lijnteams wordt reeds verzorgd door Hurley CS+ en valt dus buiten deze arbitragefunctie, Je kunt je aanmelden bij Monique van Dijk (
[email protected]). Arbitrage - ondersteuning arbitrageopleidingen (Hurley CS+, CS+ Light en arbitrage examens (ouders van) jeugdleden)


Hurley kent sinds 5 jaar een eigen opleiding voor Club Scheidsrechter Plus (CS+). Dit is een van de bondscheidsrechtersopleiding afgeleide officiële KNHB-scheidsrechtersopleiding, die Hurley in samenwerking met Pinoké verzorgt
  Door Hurley zelf geselecteerde, gevorderde clubscheidsrechters worden in dit bondsprogramma in één seizoen opgeleid tot aanzienlijk betere arbiters. De opleiding wordt verzorgd door Hurley’s eigen officiële KNHB CS+ Leercoaches.

De CS+ Light-versie betreft een gecomprimeerde versie van de CS+ opleiding, 

Hurley leidt jaarlijks tot 25 scheidsrechters op als CS+ (Light). De CS+ scheidsrechters worden ingezet op de wedstrijden van lijnteams die geen bondsarbitrage hebben en om CS+ Light scheidsrechters in opleiding te coachen. De CS+ Light scheidsrechters worden ingezet om beginnende jeugdscheidsrechters te coachen. 

Daarnaast organiseert Hurley voor zo’n alle 2e-jaars B-leden en ouders van jeugdleden arbitrage-examens voor de C-scheidsrechterskaart. Het gaat om 3 examenavonden in de 1e seizoenshelft, voor circa 90 tot 100 kandidaat-scheidsrechters. 

Hurley zoekt een no-nonsense aanpakker die de Hurley CS+ organisatie komt versterken om dit alles te organiseren. Het vergt gemiddeld 2 tot 4 uur per week. Interesse? Meld je dan aan bij: Paul Josephus Jitta ([email protected])


Sponsoringcommissie -coördinator fondsenwerving en fondsenwerver(ster)

Vanuit Hurley willen wij samen bouwen aan een clubgevoel voor mensen die gezelligheid en ambitie weten te combineren en waarderen. Waarbij teamspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen als hockeyer en als mens.                                                                                                                    

De uitdaging en het doel van de sponsorcommissie is het binnen halen van geld en middelen om de ambities Hurley te realiseren. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers voor twee vacatures namelijk, een coördinator fondsenwerving en een fondsenwerver(ster)


Verantwoordelijkheden coördinator fondsenwerving

  • Toezicht houden en zorg dragen voor afspraken die voortvloeien uit sponsorcontracten.           
  • Coördinatie van actie en besluiten lijst van commissie vergaderingen
  • Sponsorcontracten opstellen / vastleggen
  • Facturatiebeheer sponsors
  • Overige back office activiteiten

Verantwoordelijkheden fondsenwerver

  • Zoeken en aangaan van langdurige relaties met (potentiële) sponsoren.
  • Binnenhalen van geld en middelen
  • Het onderhandelen en afsluiten van nieuwe sponsorcontracten en tijdig verlengen van bestaande sponsorcontracten. 
  • Meehelpen van sponsor gerelateerde activiteiten

De sponsorcommissie van 2018 bestaat uit:

Jij? Peter Koetsier, Sabien Duetz, Mascha Trommel en Patrick Douglas


Lijkt het je leuk en heb je interesse neem dan contact op met:

Peter Koetsier

Tel: 06 – 81918103 

Email: [email protected]