Vacatures

Foto's, ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Een vereniging, zo groot als Hurley, kan niet zonder de enorme inzet van heel veel vrijwilligers. Wij zijn ongelofelijk blij met het enthousiasme van junioren, senioren, ouders etc, die elke week veel tijd in de club steken. Denk aan commissiewerk, training, toernooi organisatie, redactie werk bijvoorbeeld. Er zijn talloze manieren om jezelf nuttig te maken voor de club. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe mensen. Heb je interesse om iets voor de club te doen stuur dan een email naar[email protected].

Actuele vacatures


Bestuur


Het bestuur is op korte termijn op zoek naar vervanging en aanvulling voor het bestuur. Wij zijn op zoek naar enthousiaste hockey en Hurley persoonlijkheden die ons bestuur komen versterken. Ben je een teamspeler, ben je gedreven en heb je het beste met Hurley voor? Misschien is een van de volgende functies wat voor jou.

In de eerste plaats ben je bestuurslid en bepaal met alle andere leden samen het huidige en het toekomst beleid van Hurley. Je draagt met het bestuur de verantwoordelijkheid voor de club en de toekomst. Daarnaast heb je de eigen portefeuille en daarvoor behartig jij de belangen voor de club binnen het bestuur.

Bestuurslid Tophockey

Het Bestuurslid Tophockey is verantwoordelijk voor de tophockeyteams in de Senioren: Heren/Dames 1 en Heren/Dames 2. Het bestuurslid vertegenwoordigt Tophockey binnen het bestuur. Samen met de tophockey commissie dames en de tophockey commissie heren wordt het beleid voor tophockey gevoerd.

Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van technische staf van deze teams, het aantrekken van spelers/speelsters voor de selecties. Ook heeft het bestuurslid tophockey budgetverantwoordelijkheid, sluit contracten met spelers en staff en heeft contacten met andere (hoofdklasse) clubs (HHcv)
Het is prettig als je bestuurlijke ervaring meebrengt. Het is een pre als je op het hoogste hockeyniveau hebt geacteerd en een groot netwerk heb binnen het Nederlandse tophockey.

Bestuurslid Senioren

Het Bestuurslid Senioren is verantwoordelijk voor alle teams in de Senioren en Veteranen (met uitzondering van Tophockey) Het bestuurslid Senioren is tevens verantwoordelijk voor alle overige zaken in de senioren zoals communicatie, feesten en evenementen. Onder het bestuurslid senioren vallen een aantal commissies Commissies

Hockey Staf (Hockey Senioren)

  • Technische Commissie Dames en Heren
  • Technische Commissie Veteranen

Overig Commissies

  • Wedstrijdsecretariaat Senioren (ook voor zaalhockey)
  • Scheidsrechterscommissie Senioren
  • De Hurleyaan (feesten en -evenementen)
  • TD Commissie
  • Evenementencommissie (zie onder Jeugd)
  • Materialen Commissie [zie onder Jeugd]

Wij denken dat het belangrijk is als je enige bestuurlijke ervaring hebt. Heb je bij Hurley gespeeld of mooier speel je nog bij de senioren, dan heb je vast goede ideeën voor de toekomst. Graag nodigen wij je uit om je interesse kenbaar te maken, zodat we samen in gesprek kunnen. Wij horen graag van je via: [email protected]

Arbitrage- indelen scheidsrechters jeugdwedstrijden breedteteams


Iemand die het leuk vindt om wekelijks de scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden (breedteteams) in te delen. De breedteteams moeten telkens voor een periode van 5 tot 6 weken hun scheidsrechters doorgeven, waarna deze door de indeler worden ingedeeld via LISA. Daarnaast assisteert de indeler teams bij het vinden van vervangende (jeugd)scheidsrechters, als de opgegeven eigen scheidsrechters onverhoopt niet kunnen.

Als je een no-nonsense aanpakker en organisator bent, is dit wat voor jou! Het vergt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur per week. De arbitrage van de lijnteams wordt reeds verzorgd door Hurley CS+ en valt dus buiten deze arbitragefunctie, Je kunt je aanmelden bij Monique van Dijk (
[email protected]).

Arbitrage- ondersteuning arbitrageopleidingen (Hurley CS+, CS+ Light en arbitrage examens (ouders van) jeugdleden)


Hurley kent sinds 5 jaar een eigen opleiding voor Club Scheidsrechter Plus (CS+). Dit is een van de bondscheidsrechtersopleiding afgeleide officiële KNHB-scheidsrechtersopleiding, die Hurley in samenwerking met Pinoké verzorgt. Door Hurley zelf geselecteerde, gevorderde clubscheidsrechters worden in dit bondsprogramma in één seizoen opgeleid tot aanzienlijk betere arbiters.

De opleiding wordt verzorgd door Hurley’s eigen officiële KNHB CS+ Leercoaches. De CS+ Light-versie betreft een gecomprimeerde versie van de CS+ opleiding, Hurley leidt jaarlijks tot 25 scheidsrechters op als CS+ (Light). De CS+ scheidsrechters worden ingezet op de wedstrijden van lijnteams die geen bondsarbitrage hebben en om CS+ Light scheidsrechters in opleiding te coachen.

De CS+ Light scheidsrechters worden ingezet om beginnende jeugdscheidsrechters te coachen. Daarnaast organiseert Hurley voor zo’n alle 2-jaars B-leden en ouders van jeugdleden arbitrage-examens voor de C-scheidsrechterskaart. Het gaat om 3 examenavonden in de eerste seizoenshelft, voor circa 90 tot 100 kandidaat-scheidsrechters.

Hurley zoekt een no-nonsense aanpakker die de Hurley CS+ organisatie komt versterken om dit alles te organiseren. Het vergt gemiddeld 2 tot 4 uur per week. Interesse? Meld je dan aan bij: Paul Josephus Jitta (
[email protected])


Sponsorcommissie


Beste Hurleyanen,

Dag in, dag uit zijn tientallen professionals en een enorme groep vrijwilligers actief om THC Hurley draaiende te houden en onze leden te faciliteren, zowel op top- als op breedteniveau. Ondanks hun tomeloze inzet is het onvermijdelijk dat een vereniging als THC Hurley een beroep doet op sponsoring, dat naast de contributie een belangrijk deel uitmaakt van de inkomsten voor de vereniging. De sponsorinkomsten zijn onontbeerlijk voor het mogelijk maken van hockey op breedte- als topniveau voor zowel junioren als senioren. Maar ook om extra investeringen te doen in bijvoorbeeld extra materialen, video systemen, een opblaashal e.d. Bij THC Hurley is de regel dat we eerst het geld ophalen en dan uitgeven om financieel zo gezond mogelijk te blijven.

Om ervoor te zorgen dat we voor THC Hurley zoveel mogelijk inkomsten ophalen hebben we op vrijwillige basis een sponsor cie. Hierbij zijn er verschillende functies beschikbaar voor nieuwe acquisitie, maar ook voor het onderhouden van relaties met onze huidige sponsoren. Wil je graag je commerciële wervingtalenten ontwikkelen, je vaardigheden in relatiebeheer gebruiken en daarbij je netwerk inzetten voor THC Hurley? Geef je dan nu op voor de sponsor cie en help actief mee om onze club nog mooier te maken!

Geef je op via: [email protected]!

Voor meer informatie over sponsoring bij THC Hurley, zie https://www.hurley.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=sponsoring_algemeen&m=4 of stuur een mailtje!


Communicatie specialisten voor Hurley

Vanuit Hurley willen we meer werk maken van het bereiken van onze leden en het profileren van onze club. Met een kernteam willen we een communicatieplan voor Hurley maken, waarin we kijken naar

-Interne communicatie; Hoe zorgen we dat informatie goed gedeeld wordt, welke handvatten kunnen we bieden, definiëren en bewaken van de huisstijl enz.
-Extern communicatie; hoe profileren we onze club online en op social media, hoe maken we van Hurley een autoriteit op hockeygebied?

We zoeken mensen die aan de slag willen met een all-over communicatieplan, maar ook aanpakkers die bijvoorbeeld met social media aan de slag willen. Heb jij ideeën en wil je bijdragen? Meld je dan aan bij Peter Koetsier via [email protected].
We horen graag van je!


Juridische Commissie


Hurley is op zoek naar juridisch talent!

Zoals iedereen weet is Hurley een grote en schitterende club. Om onze prachtige club draaiende te houden, is het hebben van een Juridische Commissie zeer belangrijk. Om Hurley professioneel en juridisch sterk te houden, is de Juridische Commissie op zoek naar nieuwe leden. De Commissie bestaat op dit moment uit 3 leden met allen een achtergrond in het recht en geruime ervaring hierin.

De werklast van de Juridische Commissie verschilt per periode. De ene periode is het vrij rustig, andere perioden is er meer te doen. Hier speelt de Bond en wetgeving uiteraard een belangrijke rol in. Het werk wordt uiteraard altijd goed verdeeld in overleg met elkaar. Je bent hierbij niet alleen een zeer belangrijke schakel in het vrijwilligersnetwerk van Hurley, het is ook nog eens hartstikke leerzaam en leuk om bij de Juridische Commissie te zitten.

Wil jij je graag buigen over de meest interessante vraagstukken en je aansluiten bij de Juridische Commissie? Stuur dan snel een mail naar [email protected]. Ook als je benieuwd bent naar meer informatie of twijfelt; een mailtje kan altijd!