Dames 3 zoekt versterking!

Beste Hurleyanen,
Dames 3 is opzoek naar nieuwe speelsters! W


LEES VERDER

Tweede clubmanager gezocht

Het optimaal laten functioneren van een grote hockeyclub als Hurley vraa


LEES VERDER

Horeca op Hurley krijgt nieuw gezicht

GOED NIEUWS! Vrijdag 15 juli hebben Simon de la Parra (eigenaar van Numm


LEES VERDER

Zomergroet van de voorzitter

Beste (ouders van) leden,

Vandaag (12 juli) bestaat THC Hu


LEES VERDER

H35B en C zoeken versterking!

Heb jij in je jongere jaren zelf ook rondgerend met een hockeystick, u


LEES VERDER

Dames Veteranen B zoekt nieuwe teamleden

Wat is er nou leuker dan fanatiek op zondag met een gezellig team een mooie


LEES VERDER

De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!

Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Di


LEES VERDER

Oproep Hurley foto's in te sturen

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van de Hurley Beeldbank. Het


LEES VERDER
 

 

Blok je agenda voor het senioren- en veteranentoernooi

16-3-2021 Senioren

Lieve Senioren,

Omdat wij graag met jullie vooruit willen kijken naar de tijd dat we weer met voltallige teams op het veld mogen staan, competitie mogen spelen maar vooral ook allerlei events voor jullie mogen organiseren willen we jullie graag het volgende mededelen.

Ondanks dat het nu nog onzeker is wanneer en in welke vorm het weer mag willen we jullie vragen om alvast de volgende data te blokken in je agenda.

Het fantastische seniorentoernooi, dat elk jaar vol enthousiasme en plezier wordt georganiseerd en bezocht willen we dit jaar als vanouds organiseren. Met het thema ‘Terug naar Vroeger’, nodigen we jullie uit om weer gezellig te komen hockeyen, dansen en drinken! We streven ernaar om het seniorentoernooi op één van de volgende data te organiseren:
1)Zaterdag 15 mei.
2)Zondag 23 mei.
3)Zaterdag 26 juni.
4)Zaterdag 31 juli.

Het eerste TD waarmee wij willen vieren dat we weer kunnen en mogen hockeyen zoals wij dat voorheen ook deden. Lekker na je wedstrijd met het gehele team genieten van een biertje en bitterbal om vervolgens binnen of buiten stiekem ook nog even een klein dansje te wagen. Het is de bedoeling dit te organiseren zodra het mag waarbij wij hopen dat dit het tweede weekend van mei kan. Mocht dit niet zo zijn dan schuiven we automatisch door naar het volgende weekend.

Een nieuwkomer dit jaar wordt het veteranentoernooi. Een toernooi voor alle veteranen uit Amsterdam en omstreken, waarbij je je club even mag vergeten. Collega’s, vrienden van vroeger of oude rivalen, stel je eigen team samen en hockeyen maar. Ook bij dit toernooi zal er genoeg tijd zijn voor drankjes en de voetjes van de vloer. Zorg daarom dat je de volgende data in ieder geval in je agenda hebt staan:
1)Zondag 16 mei.
2)Maandag 24 mei.
3)Zaterdag 10 juli.
4)Zaterdag 7 augustus.

Voor zowel het seniorentoernooi als het veteranentoernooi komt een apart bericht hoe je alvast één van die felbegeerde plekken kan bemachtigen met je team! Houd daarom de site en de aanvoerdersapp in de gaten. Ook zullen alle events op de Hurley Instagram aangekondigd worden dus volg ons en deel de berichten voor extra deelnemers!

Daarnaast zijn bovenstaande data onder voorbehoud. Wij kunnen niet wachten om weer heel veel moois voor jullie te organiseren maar zijn helaas afhankelijk van de geldende coronaregels. Jullie worden op de hoogte gehouden van actuele data maar om verrassingen voor te zijn willen we jullie vragen de genoemde data alvast te noteren en flexibel te zijn.

Tot slot wensen wij jullie de aankomende dagen en weekenden veel hockeyplezier!

Sportieve groet,
Het bestuur

Gerelateerd nieuws: Senioren