Dames 3 zoekt versterking!

Beste Hurleyanen,
Dames 3 is opzoek naar nieuwe speelsters! W


LEES VERDER

Tweede clubmanager gezocht

Het optimaal laten functioneren van een grote hockeyclub als Hurley vraa


LEES VERDER

Horeca op Hurley krijgt nieuw gezicht

GOED NIEUWS! Vrijdag 15 juli hebben Simon de la Parra (eigenaar van Numm


LEES VERDER

Zomergroet van de voorzitter

Beste (ouders van) leden,

Vandaag (12 juli) bestaat THC Hu


LEES VERDER

H35B en C zoeken versterking!

Heb jij in je jongere jaren zelf ook rondgerend met een hockeystick, u


LEES VERDER

Dames Veteranen B zoekt nieuwe teamleden

Wat is er nou leuker dan fanatiek op zondag met een gezellig team een mooie


LEES VERDER

De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!

Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Di


LEES VERDER

Oproep Hurley foto's in te sturen

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van de Hurley Beeldbank. Het


LEES VERDER
 

 

Senioren update 14/5

15-5-2021 Senioren

Lieve senioren,


Zoals jullie weten hanteren we sinds twee weken weer het normale trainingsschema. Dit helaas nog met een scheiding tussen de senioren tot en met 26 jaar en senioren ouder dan 26 jaar. Daar komt vanaf 19 mei verandering in!


Gisteren hebben we te horen gekregen dat er nieuwe versoepelingen voor sport worden doorgevoerd. Het gaat specifiek om de mogelijkheid om in teamverband te sporten. Daarbij mag je als volledig team het veld op en dient er alleen door spelers ouder dan 26 jaar 1,5m afstand ten opzichte van teamgenoten gehouden te worden. Als de daling van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames doorzet, gelden deze versoepelingen vanaf 19 mei.


Wij zijn erg blij met deze volgende stap vooruit en hopen dan ook volle velden tegen te komen op de club. 


Ben je als team niet van plan te gaan trainen, geef dit dan aan in de aanvoerders app. Op die manier voorkomen we dat er velden leeg zijn en kunnen andere teams ook een keer op een vroeger tijdstip of andere dag trainen.


Voor de zondagen is het nog steeds mogelijk om oefenwedstrijden te spelen, aanmelden kan via [email protected]. Meld je team aan samen met je favoriete tegenstander dan ben je in ieder geval verzekerd van een plek! LET OP dat ook hier 1,5m afstand gehouden moet worden door senioren ouder zijn dan 26 jaar en alleen teams van Hurley mee kunnen doen. Ook geeft Sander weer zijn beruchte bootcamp, aanmelden kan via: https://docs.google.com/forms/d/1lEaFUAMMcBCN-Eqgm21Kqs0NNAPhUBRCXTMFAhFVsFU/edit.


Tot slot kijken we graag met jullie uit naar de volgende versoepelingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij op 26 juni het jaarlijkse seniorentoernooi kunnen organiseren, stuur een mailtje naar [email protected] voor meer info of om je aan te melden!


We wensen jullie voor nu veel hockeyplezier!


Met sportieve groet,

 

Het bestuur


****************

Lieve Senioren, (update 19/4)


Afgelopen dinsdag heeft de overheid haar stappenplan voor versoepeling gepresenteerd. De voor ons meest belangrijke ontwikkeling is het uitbreiden van buitensporten, dit staat vooralsnog gepland voor 11 mei. We hopen van harte dat dit betekent dat alle senioren weer volop kunnen trainen en (eventueel onderling) wedstrijden kunnen spelen. Als bestuur hebben we de KNHB daarnaast gevraagd om bij eventuele uitbreiding van de "test events” toch vooral ook aan de senioren te denken. Al met al hopen we op of rond 11 mei een definitieve planning te kunnen communiceren voor het einde van dit seizoen, inclusief een "voorjaar/zomer programma" met senioren toernooien en een feest https://hurley.nl/site/default.asp?Option=51&nieuws=3437.


De "normale” opzegdatum van 1 mei nadert, en we begrijpen natuurlijk dat leden -na een tweede "Corona seizoen”- wellicht twijfelen over doorgaan. We hebben inmiddels een mail gestuurd waarin we de opzegdatum hebben opgeschoven naar 14 mei; gezien de omstandigheden willen we jullie nog iets meer bedenktijd geven en wel tot 1 juni 2021. Later is helaas niet mogelijk, mede omdat wij ook z.s.m. een reactie moeten sturen naar de enthousiaste nieuwe aanmelders die we al hebben binnengekregen. 


Om jullie tegemoet te komen hebben we als bestuur besloten om elk team een "bartegoed” van €25 per lid dat blijft te schenken. Zo kan je het nieuwe seizoen beginnen met een mooi bedrag in de teampot! 

Daarnaast zal het bestuur voor aankomend jaar de jaarlijkse inflatiecorrectie niet toepassen. Vanzelfsprekend is er aankomend seizoen ook geen sprake van een bouwbijdrage. Per saldo betekent dit dat de contributie voor aankomend seizoen €469 is.  


Stuur als je toch wil stoppen, vóór dinsdag 1 juni een e-mail aan [email protected] De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na twee weken onverhoopt geen bevestiging ontvangen, neem dan telefonisch contact op (020-4414336). Wees je bewust dat je bij te laat opzeggen de volledige contributie verschuldigd bent voor het volgende seizoen.


Tot slot willen we jullie allemaal wijzen op de mogelijkheden die er nu al zijn om te hockeyen en actief te zijn op Hurley. We merken dat niet iedereen op de hoogte is van deze activiteiten dus bij deze nog eens op een rijtje:

- Spelers tot en met 26 jaar kunnen in een volledig team trainen en wedstrijden spelen (ook tegen A-jeugd teams, neem hiervoor contact op met [email protected]), voor spelers vanaf 27 jaar is dit enkel mogelijk in groepjes van 4. 

- Elke zondag geeft Sander een uitdagende bootcamp met zowel hockey- als krachtoefeningen, aanmelden kan via:https://docs.google.com/forms/d/1lEaFUAMMcBCN-Eqgm21Kqs0NNAPhUBRCXTMFAhFVsFU/edit.

- Aanstaande woensdag, 21 mei, vindt er van 18:00-21:00 uur een professionele Kennismakingstraining Senioren+Jeugd plaats. Na de grote gezamenlijke training is er een Coronaproof borrel om te zorgen dat de huidige A-jeugd de senioren leert kennen. Aanmelden kan ook via [email protected]

- Een seniorentoernooi, een veteranen toernooi* en een "welkom terug” feest, zodra de Corona maatregelen dit toestaan.

- Daarnaast zijn we, net als vorig jaar, van plan om doortrainen deze zomer zoveel mogelijk te faciliteren!


Wij hopen dat jullie zoveel mogelijk gebruik maken van de mogelijkheden en wensen jullie veel hockeyplezier!


Sportieve groet,

Het bestuur


 

* Om zeker te zijn van een plekje voor deze toernooien kan je je met je team vast aanmelden via een mailtje aan [email protected] Mocht je teams van andere clubs willen uitnodigen, zij kunnen zich op dezelfde manier aanmelden!


*********************************

Lieve Senioren, (update 6/4)


Afgelopen seizoen is helaas niet helemaal gelopen zoals wij hadden gehoopt. Ondanks een veelbelovende start waarbij er veel wedstrijden zijn gewonnen door jullie, kwam hier door de tweede lockdown een abrupt einde aan. Desondanks hebben er teams stug doorgetraind in groepjes van 2-4 en konden mensen hun energie ook kwijt bij de online en fysieke bootcamps. Sinds kort is het voor iedereen tot en met 26 jaar weer mogelijk om in teamverband te trainen en wedstrijden te spelen, we gaan ervan uit dat deze versoepeling voor iedereen vanaf 27 jaar ook snel komt!


Uitkijkend naar volgend seizoen hebben wij nauw contact met de KNHB en geloven wij in een langverwacht ‘normaal’ hockey seizoen. We zien jullie dan ook graag allemaal terug voor dit seizoen!


Wil je in het volgende seizoen niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Om ervoor te zorgen dat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken, hebben we er als bestuur voor gekozen om de deadline voor opzeggen dit seizoen met twee weken te verlengen. Stuur dus voor vrijdag 14 mei, maar liefst zo snel mogelijk in verband met de teamindeling voor het volgend seizoen, een e-mail aan de ledenadministratie:  [email protected] De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na twee weken nog geen bevestiging ontvangen, neem dan telefonisch contact op met ons (020-4414336). Wees je bewust dat je bij te laat opzeggen de volledige contributie verschuldigd bent voor het volgende seizoen.


We hopen dat we binnenkort alle teams weer volledig kunnen laten trainen en oefenwedstrijden spelen! Ook zijn we druk bezig met de organisatie van het senioren- en veteranentoernooi, houd hiervoor de website en Instagram in de gaten!


Voor nu willen we jullie veel gezondheid en hockey plezier wensen!


Met sportieve groet,

Oscar Kroon

 

Bestuurslid Senioren*******************

Update 26 maart

Na de versoepelingen van afgelopen weken wordt vanaf volgende week woensdag de avondklok verplaatst naar 22 uur. Dit betekent dat er extra trainingstijden beschikbaar zijn! Mocht je gebruik willen maken van deze extra trainingstijden, stuur dan een mail naar [email protected]


Daarnaast is er op de zondag nog volop ruimte om oefenwedstrijden te spelen, vooralsnog helaas alleen met spelers tot en met 26 jaar. Deze wedstrijden kunnen ingepland worden door te mailen naar [email protected] Lukt het je niet om een geschikte tegenstander te vinden? Laat dit dan via je aanvoerder in de ‘aanvoerders-app’ weten, op die manier kunnen we met elkaar kijken wat mogelijk is!


Ook zijn er nog meerdere plekken beschikbaar voor de ‘bootcamp + hockeytraining’ die iedere zondag gegeven wordt door Sander. Meld je aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1lEaFUAMMcBCN-Eqgm21Kqs0NNAPhUBRCXTMFAhFVsFU/edit?gxids=7628.


Tot slot kan het gebeuren dat je met je team niet kan trainen op het moment dat je ingepland staat. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans heeft om het veld op te gaan, willen we jullie vragen om een afmelding altijd via je aanvoerder door te geven in de ‘aanvoerders-app’. Zo kunnen andere teams last minute inspringen en zorgen we dat de velden altijd vol zijn!


We wensen jullie veel hockeyplezier en kijken met smart uit naar de volgende versoepelingen.****************

Update 9 maart

Vanaf afgelopen dinsdag mogen ook de senioren vanaf 27 jaar, in groepjes van 4, het veld weer op. Daarnaast organiseert Sander Brinkhuijsen iedere zondag een fysieke bootcamp inclusief hockeyoefeningen voor 16 senioren. De manier om te blijven werken aan je conditie en hockeyskills. Deelname is volledig gratis en aanmelden kan via: https://docs.google.com/forms/d/1lEaFUAMMcBCN-Eqgm21Kqs0NNAPhUBRCXTMFAhFVsFU/edit


Tot slot hebben we begrepen dat er een aantal teams zijn met een klein aantal spelers onder 27. Mochten zij willen spelen dan is het mogelijkheid om samen met andere teams te trainen. Je kan als groepje tot en met 26 jaar aanmelden via [email protected] en aan te geven dat je graag aansluit bij een andere groep. Begin je aanmelding altijd dan met* "Aanmelding samen te voegen Senioren [teamnummer] week[weeknummer]”. Er zal dan gekeken worden of het mogelijk is om groepjes samen te voegen.


We wensen jullie veel hockeyplezier!


Sportieve groet,

Het bestuurGerelateerd nieuws: Senioren