Dames 3 zoekt versterking!

Beste Hurleyanen,
Dames 3 is opzoek naar nieuwe speelsters! W


LEES VERDER

Tweede clubmanager gezocht

Het optimaal laten functioneren van een grote hockeyclub als Hurley vraa


LEES VERDER

Horeca op Hurley krijgt nieuw gezicht

GOED NIEUWS! Vrijdag 15 juli hebben Simon de la Parra (eigenaar van Numm


LEES VERDER

Zomergroet van de voorzitter

Beste (ouders van) leden,

Vandaag (12 juli) bestaat THC Hu


LEES VERDER

H35B en C zoeken versterking!

Heb jij in je jongere jaren zelf ook rondgerend met een hockeystick, u


LEES VERDER

Dames Veteranen B zoekt nieuwe teamleden

Wat is er nou leuker dan fanatiek op zondag met een gezellig team een mooie


LEES VERDER

De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!

Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Di


LEES VERDER

Oproep Hurley foto's in te sturen

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van de Hurley Beeldbank. Het


LEES VERDER
 

 

Hurley Nieuwjaarsgala 2016

9-2-2016 Senioren

Ooit in een ver verleden zijn er volgens de overleveringen gala’s voor senioren georganiseerd maar heel erg zeker weten we dit niet. Een lang gekoesterde wens van "de Hurleyaan” (leden van het eerste uur) was dan ook het eerste seniorengala in dit millennium te organiseren voor de senioren van Hurley. Kosten noch moeite werden gespaard om afgelopen 16 januari 2016 deze wens in vervulling te doen gaan. 103 gasten hadden zich ingeschreven en het clubhuis werd vanaf het middaguur gereedgemaakt voor het festijn.

Om 18:00 uur waren de gasten besteld en uiteraard kwam het voltallige Heren 4 als eerste binnen in de nationale driekleur van de Zuidpool (Sir David Attenborough had er een mooi Pinguïn verhaal bij kunnen vertellen). Het welkomstdrankje werd snel gevonden en de mannetjes pinguïns begonnen uit te kijken naar de knappe pinguïn vrouwtjes. Deze druppelden een voor een binnen, terwijl ze een wedstrijdje ‘kijk mij eens belachelijk sexy zijn in deze galajurk’ deden. Menig lezer zal zich inmiddels afvragen of Heren 2 op tijd ging komen en het antwoord luidt: Wel voor het hoofdgerecht.

Het eten werd keurig opgediend door de uiterst chique geklede serveerders en serveersters die door OSP waren ingehuurd voor deze avond. Na een verrukkelijk 3 gangen diner konden de voetjes van de vloer. De DJ van de avond had een saxofonist meegenomen die vrij door de hitjes aan het heen toeteren was. Kees Boelhouwer de vaste Hurley fotograaf schoot zijn rolletjes allemaal vol met prachtige groepsfoto’s.

www.kbfoto.nl

Ondertussen vlogen de pitchers bier je om de oren. Tot het eind bleef het volle bak op de dansvloer en de Hurleyaan hoopt dan ook dat er weer een aantal Hurleykoppels gevormd zijn tijdens het gala.

Kortom, Tot volgend jaar!

Liefs de Hurleyaan
Gerelateerd nieuws: Senioren